Verkoopproces

Stap 1: Kennismakingsgesprek en waardebepaling

Ik begin met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij je thuis. Ik bekijk de woning en bepaal de waarde. Ook bespreken we samen je wensen en beantwoord ik al je vragen.

Stap 2: Persoonlijk verkoopplan

Heb je besloten je woning door mij te laten verkopen? Dan stel ik samen met jou een verkoopplan op. Een plan dat geheel is afgestemd op jouw budget. Ik maak regelmatig plannen met een standaard fotopresentatie. Maar je kunt ook kiezen voor 360° fotografie, videopresentaties, een 3D virtuele tour en topview (fotografie met een drone). Het is jouw woning, jouw budget, dus jij bent ook degene die bepaalt. Uiteraard zorg ik voor passend advies.

Stap 3: Inmeten en fotografie

De woning wordt ingemeten en aan de hand daarvan worden plattegronden gemaakt.

Stap 4: Styling advies

Als je je huis gaat verkopen, wil je natuurlijk dat het er allemaal perfect uitziet. Ik kom met een styliste bij je langs, die een advies uitbrengt. Je zult zien dat kleine veranderingen kunnen zorgen voor een groots effect. Wanneer je huis helemaal af is, worden foto’s gemaakt voor de verkooppresentaties.

Stap 5: Aanmelden in het uitwisselingssysteem

Na goedkeuring en ontvangst van alle benodigde stukken meld ik je woning aan bij het uitwisselingssysteem. Vervolgens zet ik je woning ook op onze website en funda. Daarnaast worden brochures gemaakt en ontvangt je promotiemateriaal in de vorm van een bord voor op het raam of een tuinbord.

Stap 6: Bezichtigingen

Bezichtigingen plan ik in overleg met jou in.

Stap 7: Communicatie

Na elke bezichtiging neem ik contact met je op, zodat je weet waar je aan toe bent.

Stap 8: Onderhandelingen

Tijdens de onderhandelingen doen wij er alles aan om een goede verkoopprijs voor je te realiseren, onder de beste voorwaarden.

Stap 9: opstellen koopakte

Wij stellen een koopakte op die we zowel met jou als de koper uitgebreid bespreken. Zijn jullie beide akkoord, dan kan de akte worden ondertekend.

Stap 10: Oplevering en overdracht

Voordat de akte van levering bij de notaris wordt getekend,,houd ik een oplevering bij je woning. Daarbij loop ik nog één keer de woning door. Op basis daarvan maak ik kort rapport, waarin onder meer de meterstanden staan vermeld.