Uw woning verkopen met Beleef Wonen

Het lijkt gemakkelijk. Je plaatst een advertentie en zet een bord ‘te koop’ in de tuin. De verkoop van je woning is gestart! Maar waar baseer je je vraagprijs op? Wat zijn je verkoopargumenten? Wanneer wil je je huis verkopen? Welke roerende goederen wil je meeverkopen? En wat doe je als zich een belangstellende aandient? Daarbij helpt Beleef Wonen met Jacqueline je graag!

Het begint bij het bespreken van je plannen en wensen. Vervolgens help ik je om je woning zorgeloos en verantwoord te verkopen. Je krijgt van mij eerlijk advies over de huidige woningmarkt. En ik begeleid je bij het in verkoop brengen van je woning en de onderhandelingen. Kortom: ik begeleid de gehele verkoopprocedure als je dat wenst.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende afspraak. Ik ben bereikbaar via (088) 909 08 50 of Jacqueline@beleefwonen.nl.